Lista zajęć Katarzyna Paszkowska-Szczur AZOTOWE LODY - KUCHNIA MOLEKULARNA
AZOTOWE LODY - KUCHNIA MOLEKULARNA
Kategoria
Opis
OPIS ZAJĘĆ:
Czy da się zamrozić jogurt, czy uda nam się stworzyć własne lody? Chętni, aby poznać ciekawostki związane z ciekłym azotem? Jeśli tak, to fanów i entuzjastów tych smakołyków zapraszamy na zajęcia.
Katarzyna Paszkowska-Szczur
Z wykształcenia biotechnolog, prywatnie mama 2 chłopców. Na co dzień edukatorka, która połączyła miłość do nauk przyrodniczych i ścisłych z pasją do pokazywania świata dzieciom. Jej przesłaniem jest zaszczepienie w dzieciach zamiłowania do biologii, chemii i innych nauk przyrodniczych oraz pobudzenie ciekawości i chęci poznawania poprzez eksperymentowanie.
ANNA BOLEWSKA
Edukatorka w TOEE, od wczesnych lat pasjonatka przyrody, co rzutowało na dalszy wybór szkoły - Technikum Leśne oraz studia na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu o profilu leśnictwo.
Prywatnie, w wolnej chwili zajmuje się ogrodnictwem oraz kolekcjonuje rośliny domowe.
15 marca - sobota
10.00 - 10.30 DODATKOWE WARSZTATY!
wejściówka: 10 złotych
**
OBOWIĄZUJE MINIMUM JEDEN OPIEKUN TOWARZYSZĄCY DZIECKU/DZIECIOM
KAŻDY UCZESTNIK ZAJĘĆ MUSI ZAPISAĆ SIĘ ORAZ WNIEŚĆ OPŁATĘ