Lista zajęć Addio pomidory! Warsztaty kiszenia z Tomaszem Zielkem

Addio pomidory! Warsztaty kiszenia z Tomaszem Zielkem

Kategoria

sztuka / inne

Opis

Na warsztatach z kiszenia zapoznamy się z teoretycznymi podstawami fermentacji mlekowej i przygotujemy własnoręcznie przetwory z sezonowych produktów. Tematem przewodnim będą pomidory, którym kiszenie nadaje nowych, interesujących aromatów. Wyposażeni w podstawową wiedzę uczestnicy będą w stanie przygotować kiszonki z dowolnie wybranych przez siebie warzyw czy owoców.

Prowadzenie: Tomek Zielke, szef kuchni i autor publikacji dotyczących naukowych podstaw gotowania. Autor bloga Teoria Kulinariów.

• Udział bezpłatny.

Instruktor

Brak przypisanego instruktora

Lekcje

# Data Czas trwania Grupa Miejsce
1 czw, 17:30
16.09.2021
2 godz. Warszawa,
Miejsce Aktywności Lokalnej Samogłoska

Recenzje

brak recenzji

Inni klienci oglądali również